Om mig

 

Velkommen til mit vindue

Irene Johansen

Jeg er 38 år og bor med min gode mand og vores skønne dreng og synes aldrig, jeg har tid nok. Jeg er altid i gang med en ny idé før den forrige er fulgt helt til dørs…. -hvilket ofte er lidt ærgerligt….

Jeg er uddannet på Kunsthåndværkerskolen / Designskolen Kolding som keramisk formgiver / produktdesigner og glæder mig til at dele alle mine syslerier med andre kreative sjæle.

Der er så mange dygtige piger derude i “Blogland”, som jeg blir’ inspireret af dagligt, og det er en helt ny verden, der her har åbnet sig for mig.

Jeg er glad for at du kiggede med.

Er du interesseret i nogle af mine ting, kan jeg kontaktes pr. mail.

ijohs17@gmail.com

2 Responses to Om mig

 1. Linda says:

  Hej Irene
  Iih, hvor jeg har det ligesom dig;Jeg får en Fremragende ide(!) og laver skitser, brainstorm o.s.v Meeen kunne det nu ikke være bedre, hvis jeg nu lavede nogle….. istedet for? Jeg har to små børn nu(!!) og et pædagogmedhjælper job, så TID er der jo ikke meget af og man bør da lige bage med børnene(øv, behøver de være med?), hvis man nu også skal være lidt moderne…Jeg er vidst ikke så glad, for at bage, som du er, men spiser gerne…meget.
  Kærlig hilsen din gamle studiekammerat
  Linda

 2. irene says:

  Hej Linda
  Neeej, hvor sjovt :-) Og hvor har jeg tænkt på dig mange gange… Men jeg tror lige, jeg mailer til dig en dag… Dejligt at du skrev!!!